REKLAMARetailrevolution

Inicjatorami Regionalnej Izby Gospodarczej Żywności Naturalnej i Tradycyjnej są urząd marszałkowski województwa pomorskiego i Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Gdańsku – podaje PAP. Dyrektor PODR w Gdańsku Aleksander Mach powiedział, że celem organizacji będzie wsparcie producentów żywności naturalnej, tradycyjnej i produkowanej w ramach systemów jakości. Przyznał, że rozmowy na ten temat trwają od kilku lat a obecne starania to już druga próba utworzenia izby. Do jej powołania potrzeba co najmniej 50 producentów.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 0

  • 0
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony