Biedronka sprzedaje rocznie 300 mln bochenków chleba. Sieć mocno rozwija marki własne w kategorii pieczywa
300 milionów bochenków chleba rocznie – tyle sztuk trafia za pośrednictwem Biedronki na stoły Polaków. Sieć Biedronka oprócz tradycyjnie uwielbianych produktów stale szuka nowych rozwiązań, rozwijając i ulepszając linię Pycha – czyli pieczywo bez dodatku drożdży piekarskich.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z bycia naszym Subskrybentem!
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 45 tys. materiałów dziennikarskich
- Dostęp do wszystkich galerii zdjęć i materiałów wideo
- Satysfakcję z przynależności do unikalnej społeczności ludzi ze świata handlu/FMCG skupionej wokół portalu wiadomoscihandlowe.pl - największego tego typu serwisu w Polsce
4 komentarze
-
10.01.2021
masz jakis problem z ciastem gleboko mrozonym>
dlaczego? moze sie wypowiesz? bo nie widze zwiazku, jest nawet lepsze..oczywiscie nie w przypadku przerwanego lancucha, ale gdzie on jest przerwany bo nie rozumiem? -
31.08.2020
na kamiennych płytach :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Darek, proszę Cię.
-
28.08.2020
artykuł lekko ociera się wprowadzanie klientów w błąd
jakościowo najgorsze pieczywo nie mające wspólnego nic z jakością, tylko biznes nic więcej -
28.08.2020
a którym etapem produkcji jest mrożenie ciasta, potem chwilowe rozmrażania przez przerwany ciąg chłodniczy i ponowne mrożenie? wypiek na kamiennych płytach? czy na metalowych blachach w piecu elektrycznym do odpieku pieczywa z ciasta głęboko mrożonego?
4