19.09.2013/12:12

Coraz więcej jakości w parówce

Blisko 70 proc. Polaków deklaruje spożywanie parówek. Nic więc dziwnego, że od lat otwierają one rankingi sprzedaży wędlin. Rynek zmierza w stronę produktów premium – z wysoką zawartością mięsa, bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

3 komentarze

  • sylwusia 29.03.2014

    A wlasnie? te Maestro...wczoraj widzialam reklame :) jadl ktos, dobre sa?

  • pati 06.03.2014

    Kania produkuje parówki?? :O a myślałam, że tylko te małe, nawet dobre kabanoski. Maestro, tak?

  • kalli 03.03.2014

    Uwielbiam parooowki, szcegolnie te preium, producent Henryk Kania, jak dla mnie najsmaczniejsze jakie jadlem do tej pory!

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.