18.10.2018/15:41

Grzegorz Zych, Dobrowolscy: Chcemy nie tylko sprzedawać, ale też edukować

W rozmowach z właścicielami sklepów staramy się zawsze podkreślać, że nasza firma ma polski kapitał. To ma znaczenie. Akcentujemy również, że chcemy nie tylko dostarczać do ich placówek dobre produkty, ale też gotowe rozwiązania, które pozwolą detalistom poprawić rentowność sprzedaży mięsa i wędlin – mówi „Wiadomościom Handlowym” Grzegorz Zych, wiceprezes firmy Dobrowolscy.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Grażyna 07.11.2020

    Polecam przetwory w słoiczkach typu smaropajda wspaniałe

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.