13.04.2014/19:06

Kabanosy: nasza duma i wizytówka

Smaczne, odpowiednio wysuszone i chrupiące są wizytówką Polski w Europie. Dobre na podróż, przyjęcie i drugie śniadanie. Kabanosy. W minionym roku ich sprzedaż wzrosła wartościowo o 11 proc. w porównaniu do 2012 roku, a producenci nie mają wątpliwości, że będzie jeszcze lepiej.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

13 komentarzy

  • Fyry 13.04.2018

    Super kabanosy, tylko troche za duzo miejsca zajmują przy kasie

  • richard 14.07.2014

    kania tez ma fajna reklame. ta o narzekaniu. a smakowo prod. sa znaczie lepsze u niego

  • wikucha 15.06.2014

    ja lubie wsyztskie kabanosy, takie bardziej suche, calkiem neidawno sprobowalam tych maestro, bekonowe, zurawinowe - rewelacja:)

  • annak 26.05.2014

    noo kabanosy maestro pycha, szczególnie pepperoni ale wszystich smaków jeszce nie próbowałem./

  • folko 24.05.2014

    maestro i wszystkie suszone szczeolnie krakowska i żywiecka wymiatają :)

  • gulgot 19.05.2014

    kania ma jedne z lepszych, czyli maestro i chyba pepperoni mi najbardziej podesżły. oprócz kanapek z żywiecką i krakowską :)

  • żel 07.05.2014

    to chyba żurawinowych nie jadłaś. to dopiero oryginalny smak!

  • liberka 06.05.2014

    ja lubie chyba wszytskie kabanosy:D jestem jak choragiewka w tym przypadku, ale smakowe to jest mistrzostwo, te taki z bekonem np. maestro chyba to sa... to po prostu jest champion

  • zdzisiek 24.04.2014

    jak dla mnie numerem 1 są maestro:) im daje pierwsze miejsce w ciągu ostatnich miesięcy mojej konsumpcji kabanosów wszelakich!

  • hytrusek 19.04.2014

    Jedynak zawsze do pracy w domu lubię sobie podjeść Kanię i Sokołów. Kania nawet ostatnio zaczął wypuszczać wędliny bez konserwantów co mnie bardzo przyjemnie zaskoczyło.
    Także pamiętaj polaku młody, w kabanosie siła, kabanos dla zgody! :)

  • alex 18.04.2014

    tarczyński ma fajne reklamy ale smakowo najbardziej podchodzą mi wędzone od Kani

  • maniek 18.04.2014

    Z wyżej wymienionych moim zdaniem na uwagę zasługują - Extra Suche, Maestro od Kanii, Tarczyński Exclusive i Sokołów Darz Bór. Z czego polecam jabardziej Maestro wędzone i Tarczyński Exclusive Serowe!

  • hasz 14.04.2014

    Ja najbardziej lubię kurczakowe maestro :) może nie są tanie, ale jakoś nie potrafię ich sobie odmówić :P

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.