15.09.2016/11:50

Adam Gajewski, dyrektor Centrum Badań i Rozwoju firmy Mondelez Polska: Chcemy zdobywać przewagę konkurencyjną

Mondelez redukuje zawartość soli i eliminacji tłuszczów częściowo utwardzanych. Kolejnym projektem jest redukcja nasyconych kwasów tłuszczowych. Chcemy je zredukować o 10-15 proc., może nawet więcej - mówi Adam Gajewski, dyrektor Centrum Badań i Rozwoju firmy Mondelez Polska w rozmowie z portalem wiadomoscihandlowe.pl.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.