27.02.2020/10:44

Najważniejsze trendy i ryzyka, które wpłyną na rozwój branży mięsnej w 2020 roku

Dr Magdalena Kowalewska, , Analityk sektora food&agri z BNP Paribas opowiadała na Kongresie Mięsnym o wyzwaniach, które czekać będą na branżę mięsną w 2020 roku. Ekspertka wskazywała trendy i zagrożenia, które branża musi wziąć pod uwagę w najbliższym czasie.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.