Pieczywo mrożone do wypieku – podajemy fakty, obalamy mity
Wokół pieczywa mrożonego do wypieku narosło wiele mitów i nieporozumień. Konsumenci bywają straszeni chemią, l-cysteiną z ludzkich włosów, bakteriami itd. Tymczasem pieczywo to należy do najzdrowszych i najsmaczniejszych na rynku – przekonuje Stowarzyszenie Producentów Pieczywa.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z bycia naszym Subskrybentem!
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 45 tys. materiałów dziennikarskich
- Dostęp do wszystkich galerii zdjęć i materiałów wideo
- Satysfakcję z przynależności do unikalnej społeczności ludzi ze świata handlu/FMCG skupionej wokół portalu wiadomoscihandlowe.pl - największego tego typu serwisu w Polsce
4 komentarze
-
14.09.2020
Jak to pieczywo jest takie super ,to czemu gumowe i następnego dnia twarde jak kamień.?
-
06.06.2019
Nadal nie wiem czy moge kupić zamrożony chleb w sklepie i bezpiecznie wypiec go w domowej kuchence
-
10.04.2019
Żadnych faktów, żadnych mitów. Artykuł kompletnie nic nie wnosi. Po co to w ogóle pisać takie puste treści? Nikt tego nie widzi? Sztuka dla sztuki, czy naprawdę autor nie potrafi dodać jakiejś merytorycznej treści?
-
09.04.2019
I nie dowiedzieliśmy się nic na temat głęboko mrożonego pieczywa sprzedawanego w większości dużych sklepów... Rzetelny artykuł, jak zawsze!