Polacy zmienili zdanie o parówkach
Minęły już czasy, gdy parówki były postrzegane jako produkt gorszy od innych wyrobów wędliniarskich. Dziś żaden liczący się zakład mięsny nie zaryzykowałby wypuszczenia na rynek produktów z surowca o niepewnym pochodzeniu. Dobre parówki mają wysoką zawartość mięsa, krótki skład i nie zawierają mięsa oddzielanego mechanicznie.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Subskrypcja roczna (365 dni)149.99 zł - 365 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
2 komentarze
-
13.10.2019
Konia z zrzedem za wskazanie polskich parowek nadajacych sie do jedzenia, czyli: nieprzesolonych, w naturalnej oslonce, ktora chrupie pod zebami, ze zmniejszona zawartoscia tluszczu. Slowem: kiedy polska branza dotrze do obecnych standartow zachodnich?
-
08.10.2019
Pierwsze zdanie, Pani z Indykpol Brand ma rację, jednak mogłaby się przyjrzeć parówkom i innym wyrobom pod marką Indykpol - jedne z gorszych składów na rynku, omijam tę markę szerokim łukiem