01.08.2017/08:02

prof. Krzysztof Krygier, SGGW: Kupuję żywność konserwowaną, bo jest bezpieczniejsza

Jedną z głównych przyczyn marnotrawstwa żywności jest nagonka na składniki przedłużające trwałość, szczególnie konserwanty – uważa prof. Krzysztof Krygier ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

3 komentarze

  • bober 31.07.2019

    cebularz z tego profesorka

  • Bober 31.07.2019

    ty pseudo profesorek, komu te głupoty wpajasz do łba,, Polakom?, Polakom?, Polakom? Polacy nie głupki , gdyby nie ta cenzura w internecie to napisałbym trochę prawdy o tobie i tym co napisałeś

  • Urszula 03.08.2017

    To niech sobie Pan profesor je - w tym wieku to już się powinno wiedzieć, jakie są naturalne sposoby zabezpieczania żywności. Niestety ludzie są pod silnym wpływem lobby koncernów, dla których najtaniej jest wsadzić badziewie, (i zarobić jak najwięcej, m.in. również navtrwalosci produktu) byle by produkt przetrwal na półce 5 lat....

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.