01.08.2017/08:02

prof. Krzysztof Krygier, SGGW: Kupuję żywność konserwowaną, bo jest bezpieczniejsza

Jedną z głównych przyczyn marnotrawstwa żywności jest nagonka na składniki przedłużające trwałość, szczególnie konserwanty – uważa prof. Krzysztof Krygier ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

3 komentarze

  • bober 31.07.2019

    cebularz z tego profesorka

  • Bober 31.07.2019

    ty pseudo profesorek, komu te głupoty wpajasz do łba,, Polakom?, Polakom?, Polakom? Polacy nie głupki , gdyby nie ta cenzura w internecie to napisałbym trochę prawdy o tobie i tym co napisałeś

  • Urszula 03.08.2017

    To niech sobie Pan profesor je - w tym wieku to już się powinno wiedzieć, jakie są naturalne sposoby zabezpieczania żywności. Niestety ludzie są pod silnym wpływem lobby koncernów, dla których najtaniej jest wsadzić badziewie, (i zarobić jak najwięcej, m.in. również navtrwalosci produktu) byle by produkt przetrwal na półce 5 lat....

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.