27.11.2017 / 14:37
StoryEditor

Przyszłość hipermarketów to gastronomia i produkty świeże

Gilles Ballot, dyrektor działu hipermarketów w Carrefour Polska (materiały własne)
Niemiecka sieć Real uruchomiła w Dusseldorfie koncept hipermarketu z niezwykle rozbudowaną strefą gastronomiczną. Rozwój asortymentu produktów gotowych, a także oferty restauracyjno-kawiarnianej wskazuje kierunki, w jakich będzie ewoluować oferta największych formatów. Carrefour dodaje jeszcze jeden element: produkty świeże.

- Dla nas bardzo ważna jest świeżość produktów, nasz Targ Świeżości to serce hipermarketów. To on, a nie gastronomia będzie ważnym elementem tego formatu w przyszłości. Zależy n...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 92% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

16. kwiecień 2024 17:57