21.10.2016/11:00

Rośnie rynek serów żółtych premium

Oczywiście Polacy lubią kanapki z serem, dodają go do pizzy czy tostów, ale przecież coraz częściej jedzą ser na deser, jako koreczki lub do wina. Kategoria rośnie dzięki licznym nowościom, których część wpisuje się w chwilowe mody. Inne umacniają długofalowe trendy, do których należą m.in. czysta etykieta i wzrost segmentu premium.

 

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.