13.02.2014/17:43

Sosy, chrzany, majonezy: każdy region ma swój smak

Producenci majonezu sprzedają przed świętami 3‑4 razy więcej w stosunku do średniej rocznej. Nie dotyczy to modnych ostatnio produktów o obniżonej zawartości tłuszczu, które też rosną, ale zaledwie o kilkadziesiąt procent.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.