30.03.2020/10:45

Trendy w segmencie serów premium

Segment serów premium wciąż rośnie napędzany różnymi trendami. Polski konsument to konsument dojrzały i świadomy, który wybiera produkty z czystą etykietą, wyróżniające się jakością i składem. Nasze produkty jak najbardziej wpisują się w te trendy. Firma Žemaitijos pienas w swojej ofercie posiada długo dojrzewające sery Džiugas, które produkowane są z 4 podstawowych składników: mleka, soli, kultur bakterii kwasu mlekowego, enzymu koagulującego. Do produkcji serów nie używamy dodatków i konserwantów .

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.