13.04.2014/17:55

Wiosenne spotkanie z Almette Fruit

Wprowadzenie do sprzedaży kolejnych wariantów Almette Fruit – owocowych serków Almette – było pretekstem do inspirującego spotkania w stołecznej restauracji Żurawina. Warsztaty kulinarne, na które producent Almette, firma Hochland Polska regularnie zaprasza dziennikarzy i blogerów, poprzedził tym razem pokaz tańca w wykonaniu Anny Głogowskiej i Rafała Maseraka. Energiczna salsa oraz ogniste tango w wykonaniu mistrzowskiej pary nagrodzono gromkimi brawami. Równie ciepło przyjęto Davida Gaboriauda – trenera kuchni francuskiej, który poprowadził część kulinarną. Pod jego okiem powstały trzy desery na bazie Almette Fruit. Spotkanie poprowadziła Katarzyna Pakosińska, aktorka kabaretowa, która wraz z Jackiem Wyrzykiewiczem z Hochland Polska opowiadała o właściwościach owoców wykorzystanych w serkach. Na serię Almette Fruit składają się trzy owocowe kombinacje: gruszka i jabłko, wiśnia i żurawina oraz jagoda i malina. (ATE)

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.