REKLAMAPszczółka - Baner Główny - Pychałki (maj 2018)

Organizator: Związek Polskie Mięso

Miejsce:

Data rozpoczęcia: 27.02.2018

Data zakończenia: 28.02.2018

Związek Polskie Mięso kontynuuje cykl branżowych spotkań: ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a przetwórcami”. Spotkanie jest platformą do dyskusji na temat bieżących wyzwań i problemów branży mięsnej dla przedstawicieli zakładów oraz inspekcji weterynaryjnej.

Zapraszamy do udziału w konferencji branży mięsnej – organizowanej przez Związek Polskie Mięso w dniach 27-28.02.2018 w hotelu Zamek Ryn.

ZAKRES TEMATYCZNY PANELI DYSKUSYJNYCH:
jakie wyzwania przynosi branży mięsnej 2018 rok?
czy wegetarianizm może stanowić zagrożenie dla branży mięsnej?
czego w 2018 roku na swoim talerzu będzie poszukiwał ,,Kowalski” – trendy, przewidywania i prognozy
higiena w zakładzie mięsnym – wyzwania i zadania
ASF, ptasia grypa, ubój religijny, guzowata choroba skóry u bydła - przed jakimi zagrożeniami epizootycznymi stanie branża?
ASF – kompartment i kategoryzacja zakładów – postępy?

Patronat honorowy nad tym wydarzeniem objęli Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Główny Lekarz Weterynarii.

Poleć innym

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony
"