REKLAMAKORAL - Baner Główny - Rożek Duo (19-24.05.2019)

(fot. mat. prasowe)

Na tydzień przed świętami w mysłowickim parku handlowym Quick Park wystartował nowy sklep sieci Biedronka. Punkt wyróżnia się oddzielnym stoiskiem z mięsem i wędlinami.

REKLAMAKongres Rynku FMCG - Belka w artykułach (kwiecień - maj 2019)

Biedronka przy ul. Katowickiej 64 to już 9 sklep sieci w Mysłowicach. Placówka powstała w nowym formacie 2.0, który oznacza zoptymalizowane, bardziej przystępne dla klientów ustawienie produktów. W sklepie zostały wydzielone nowe strefy z pieczywem, owocami i warzywami oraz  kosmetykami. Oznaczone są moduły z artykułami promocyjnymi, a także oddzielne stoisko mięsno-wędliniarskie.

– Tradycyjne lady z mięsem i wędlinami to nowość w Biedronce. W ten sposób robimy kolejny krok, by konsekwentnie rozszerzać naszą ofertę. Obecnie tego typu lady funkcjonują w kilkunastu sklepach naszej sieci na terenie różnych miast, gdzie cieszą się dużą popularnością wśród naszych klientów. Wierzymy, iż oddzielne stoisko z mięsem i wędlinami docenią także klienci w Mysłowicach, a my dołożymy wszelkich starań, żeby każdego dnia dostarczać im produkty najlepszej jakości – mówi Konrad Król, straszy menedżer sprzedaży, odpowiedzialny za sklepy Biedronka w Mysłowicach.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 3

  • 3
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (2)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
  • ~Rafik 2 25 dni temu

    Dobór asortymentu wędlin na wagę całkiem niezły. Podobnie z mięsem. Najlepiej sprzedający się asortyment od kilku producentów (szynka bianka, bez fosforanów i kilka innych). Ale obsługa (przynajmniej w tej na warszawskim Ursynowie) woła o pomstę do nieba. Ciągle nabzdryczony i powolny koleś, który chyba pewnego dnia rozstrzela ludzi w kolejce. Nie daj boże poproś, żeby Ci cienko pokroił wędlinę... ;)

    oceń komentarz  zgłoś do moderacji
  • ~ala 1 25 dni temu

    Gdyby na tych stoiskach było lepsze mięso niż w lodówkach to miałoby sens. W przeciwnym razie gdy np. na stoisku obsługowym jest karkówka za 16zł a w lodówce była za 8,50 to po co przepłacać?

    oceń komentarz  zgłoś do moderacji
do góry strony