REKLAMAJACOBS (PRIMA Instant) - Baner główny

(fot. WH)

W tegorocznej edycji Kongresu Mięsnego 2018 wezmą udział m.in. prezesi i dyrektorzy takich firm mięsnych jak: Animex, Sokołów, Tarczyński, Zakłady Mięsne Łuków, Superdrob, Zakłady Mięsne Skiba, Drosed, Res-Drob, Dobrowolscy, Zakłady Mięsne Olewnik, Zakłady Mięsne Silesia, Wierzejki, Royal Food Production, Hilton Foods, Zakłady Mięsne Henryk Kania, Rzeźnictwo Zyguła Zbąszynek, Gzella, Matthias, Mitmar, a także wielu innych niezwykle interesujących gości.

Pełną agendę, formularz rejestracyjny, a także wszystkie potrzebne informacje nt. konferencji można znaleźć na stronie www.kongresmiesny.pl.
KLIKNIJ i ZOBACZ!!!

Kongres Mięsny 2018 to kluczowe spotkanie przedstawicieli branży mięsnej, handlowej oraz dostawców sprzętu i usług. Już po raz trzeci zgromadzi on najważniejsze postaci polskiego rynku mięsa. Program kongresu obejmuje prelekcje ekspertów, dyskusję panelową, spotkania biznesowe i prezentacje TOP nowości i innowacji. 

Tutaj handel, producenci i dostawcy usług rozmawiają o wzajemnych oczekiwaniach i nawiązują bezpośrednie kontakty. Dla profesjonalistów kongres jest obowiązkowym źródłem wiedzy. Tegoroczna edycja zgromadzi ponad 370 uczestników. Uczestnicy spotkania to prezesi firm mięsnych, przedstawiciele handlu i dystrybucji oraz dostawcy dóbr i usług dla branży, a także eksperci i analitycy rynku.

W trakcie konferencji na scenie wystąpią, m.in.: 

  • Jerzy Śledziewski, Wiceprezes Zarządu, BGŻ BNP Paribas
  • Marta Skrzypczyk, Analityk Rynków Agro, Bank BGŻ BNP Paribas
  • Ewa Soboń, Senior Business Development Consultant, Nielsen
  • Honorata Jarocka, Analityk Mintel
  • Marta Marczak, Dyrektor w Zespole Doradztwa Strategii Marki PwC
  • Grzegorz Łaptaś, Dyrektor w Dziale Strategy & Operations PwC
  • Radosław Chmurak, Wiceprezes Zarządu, Tarczyński
  • Grzegorz Zych, Wiceprezes Zarządu, Dobrowolscy
  • Przemysław Huk, Research Executive, Instytut MANDS
  • Marcin Augustyniak, Senior Client Executive, Instytut MANDS
  • René Maillard, Dyrektor, Belgian Meat Office
  • Adam Dominiak, Prezes, Ellipsis Energy
  • Marek Duda, Członek Zarządu, CEZ ESCO Polska
     

Na kongresie poznamy także zwycięzców czwartej edycji Konkursu na Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie. W tym roku do redakcji spłynęło kilkadziesiąt zgłoszeń, pochodzących zarówno z wielkich, ogólnopolskich sieci handlowych, jak i kameralnych, specjalistycznych sklepów mięsnych. Placówki zgłoszone do tegorocznej edycji konkursu stoją na najwyższym poziomie. W skład Jury konkursu wchodzą:

  • Irena Kosior, Dyrektor ds. Sprzedaży w firmie Animex
  • Mieczysław Walkowiak, Wiceprezes firmy Sokołów
  • Radosław Chmurak, Wiceprezes firmy Tarczyński
  • Magdalena Panasiuk-Krasińska, Wiceprezes firmy Superdrob
  • Marek Jurkiewicz, Prezes firmy Res-Drob
  • Krzysztof Woźnica, Prezes ZM Silesia
  • Anna Olewnik-Mikołajewska, Prezes ZM Olewnik
  • Grzegorz Zych, Wiceprezes firmy Dobrowolscy
  • Piotr Zdanowski, Dyrektor Sieci Detalicznej w ZM Wierzejki
  • Dominika Rąba, Wiceprezes ZM Henryk Kania
  • Waldemar Skorupka, Managing Director w Hilton Foods Poland
  • Hanna Lisewska, Prezes Gzella Net
  • Zdzisław Kunicki, Prezes ZMB Dystrybucja
  • Witold Choiński, Prezes Związku Polskie Mięso
  • Wiesław Róźański, Prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego
  • Tomasz Parzybut, Dyrektor Generalny Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP
  • Jerzy Wierzbicki, Prezes Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego
  • Krzysztof Kaźmierczak, Ekspert rynku mięsa

Poleć innym

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony
"