REKLAMAKongres Mięsny 2018 - baner główny

Organizator: Wydawnictwo Gospodarcze

Miejsce: Hotel Marriott Warszawa, Al. Jerozolimskie 65/79

Data rozpoczęcia: 01.03.2018

Data zakończenia: 01.03.2018

(fot. archiwum)

III Kongres Mięsny 2018 roku to unikalna konferencja i wydarzenie biznesowe, które odbędzie się już 1 marca przyszłego roku, w warszawskim hotelu Marriott.

Kongres Mięsny to kluczowe spotkanie branży mięsnej, handlowej, oraz dostawców usług i technologii, które gromadzi najważniejsze postaci rynku polskiego oraz podmiotów działających na najważniejszych rynkach europejskich. Najbliższa edycja wydarzenia odbędzie się już 1 marca w warszawskim hotelu Marriott.

W tym roku do wspólnych rozmów zasiądzie ponad 370 uczestników, w tym przedstawiciele zakładów mięsnych (właściciele, członkowie zarządów, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, dyrektorzy ds. strategii i rozwoju), oraz spożywczych sieci handlowych wszystkich formatów i hurtowni (osoby zarządzające, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, category managerowie, managerowie ds. private labels), jak również dostawcy usług.

Kongres Mięsny w doskonały sposób łączy konferencję merytoryczną z szeroką ofertą spotkań biznesowych, a także wystawą TOP nowości i innowacji.

W takcie Kongresu Mięsnego zostaną wręczone także nagrody w konkursie na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie” oraz statuetka dla Dystrybutora Roku w kategorii Mięso i Wędliny.

W jury konkursu na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie” zasiadają m. in.: Irena Kasior, dyrektor ds. sprzedaży w firmie Animex; Mieczysław Walkowiak, wiceprezes firmy Sokołów; Radosław Chmurak, wiceprezes firmy Tarczyński; Magdalena Panasiuk-Krasińska, wiceprezes firmy Superdrob; Marek Jurkiewicz, prezes firmy Res-Drob; Krzysztof Woźnica, prezes ZM Silesia; Anna Olewnik-Mikołajewska, prezes ZM Olewnik; Grzegorz Zych, wiceprezes firmy Dobrowolscy; Piotr Zdanowski, dyrektor sieci detalicznej w ZM Wierzejki; Dominika Rąba, wiceprezes ZM Henryk Kania; Waldemar Skorupka, managing director w Hilton Foods Poland; Hanna Lisewska, prezes Gzella Net; Zdzisław Kunicki, prezes ZMB Dystrybucja; Witold Choiński, prezes Związku Polskie Mięso; Wiesław Róźański, prezes Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego; Tomasz Parzybut, dyrektor generalny Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP i Jerzy Wierzbicki, prezes Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego.

Zarejestruj się na tutaj!

Poleć innym

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony
"