REKLAMAKORAL - Baner Główny - Rożek Duo (19-24.05.2019)

Organizator: Wydawnictwo Gospodarcze

Miejsce: Hotel Marriott Warszawa, Al. Jerozolimskie 65/79

Data rozpoczęcia: 28.02.2019

Data zakończenia: 28.02.2019

(fot. archiwum)

28 lutego 2019 r. w stołecznym hotelu Marriott odbędzie się Kongres Mięsny 2019! To już czwarta edycja najważniejszego spotkania producentów i przetwórców mięsa z przedstawicielami handlu oraz dostawcami usług i technologii.

Kongres Mięsny co roku gromadzi najważniejsze postaci polskiego i europejskiego rynku mięsa (właściciele, członkowie zarządów, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, dyrektorzy ds. strategii i rozwoju). W nadchodzącej edycji kongresu wezmą również udział najwięksi producenci mięsa. Spotkanie zgromadzi też przedstawicieli spożywczych sieci handlowych wszystkich formatów i hurtowni (osoby zarządzające, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, category managerowie, managerowie ds. private labels), a także dostawców usług.

Takie spotkania jak Kongres Mięsny są ważne, bo potrzebna jest wymiana poglądów między fachowcami - Józef Konarczak, prezes Zakładów Mięsnych Konarczak

W takcie konferencji będziemy dyskutować o potencjale i głównych obszarach wzrostu rynku mięsa w kontekście niestabilnej sytuacji w sferze prawa i gospodarce. Ważnymi tematami będą problemy utrzymania rentowności w czasach rosnących kosztów energii, pracy i surowców, budowanie świadomości konsumenckiej, systemy jakości oraz bezpieczeństwo produkcji.

Kongres Mięsny jest dla mnie podstawą tworzenia korelacji między przedsiębiorcami - Piotr Ziemann, wiceprezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP

Ważnym elementem konferencji będzie uroczysta wieczorna Gala połączona z wręczeniem prestiżowych nagród w konkursie na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie”.

Kongres Mięsny to ciekawa platforma wymiany informacji i zdobywania nowych kontaktów - Krzysztof Janczak, regionalny dyrektor sprzedaży Fenix Systems

W jury konkursu na „Najlepsze Stoisko Mięsno-Wędliniarskie” zasiadają m. in.: Bartłomiej Apanowicz, dyrektor zarządzający Pamso; Witold Choiński, prezes, Związek Polskie Mięso; Łukasz Dominiak, dyrektor generalny, KRD-IG; Krzysztof Kaźmierczak, ekspert rynku mięsa; Hanna Lisewska, prezes, Gzella Net; Anna Olewnik-Mikołajewska, prezes, ZM Olewnik; Tomasz Tarczyński, dyrektor działu marketingu w firmie Tarczyński; Tomasz Parzybut, dyrektor generalny, Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP; Wiesław Różański, prezes, Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego; Waldemar Skorupka, prezes, QFG; Mieczysław Walkowiak, wiceprezes, Sokołów; Jerzy Wierzbicki, prezes, Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego; Krzysztof Woźnica, prezes, ZM Silesia; Adam Zdanowski, współwłaściciel ZM Wierzejki i Grzegorz Zych, wiceprezes, Dobrowolscy.

Poleć innym

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony