REKLAMAATLANTA POLAND - BAKAL - ŚWIĘTA - BANER GŁÓWNY (GRUDZIEŃ 2019)

Wciąż jesteśmy rynkiem, który chce odkrywać nowe rzeczy, o czym świadczy popularność promocji tematycznych w sieciach handlowych, np. tydzień kuchni francuskiej, hiszpańskiej, włoskiej – mówił portalowi wiadomoscihandlowe.pl podczax IX Kongresu Handlu i Dystrybucji 2016 Grzegorz Łapanowski, kucharz.

REKLAMAPurella - SuperSuple - Belka w artykułach (01-15.12.2019)

Tygodnie tematyczne sprzedają się nieźle. Ale z drugiej strony – co pokazują choćby wyniki sieci Makro Cash & Carry – widać, że wciąż największym zainteresowaniem cieszy się kuchnia polska. Zdaniem Grzegorza Łapanowskiego, nasza rodzima kuchnia przeżywa dziś renesans. Ponadto coraz bardziej liczy się jakość. Takie produkty jak mięso czy kiełbasa mają być przede wszystkim dobre i smaczne, a nie tylko tanie.

ZAŁĄCZNIK DO ARTYKUŁU

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 0

  • 0
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
REKLAMA
do góry strony