REKLAMAPRIM (KABANOS) - GRILL - Baner Główny (29.04-31.07.2020)

PRZEMYSŁ I PRODUCENCI

Słodycze i przekąski

 

9 października 2019, 15:42

– W tym roku rozszerzyliśmy linię naszych przekąsek Chwyć i Jedz. Nowe warianty przyjęły się bardzo dobrze. Obecnie jesteśmy w opracowaniu innowacyjnej technologii prażenia orzechów, której nie ma jeszcze nikt w Europie ani na Świecie – mówił podczas Kongresu Rynku FMCG 2019 Marek Moczulski, prezes zarządu Bakallandu.

REKLAMAWH Market NETTO_belka w artykulach_lipiec-sierpień 2020
Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland

Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland (Wiadomości Handlowe)

Marek Moczulski podkreślał, że przyszłością całej linii przekąsek Bakallandu jest rozwój dystrybucji. Zaznaczył, że firma będzie podążała właśnie w kierunku rozwoju portfolio produktów przekąskowych, szczególnie linii Chwyć i Jedz. – To produkty poręczne, dobrej jakości i o wyjątkowym smaku, a więc spełniające oczekiwania konsumentów – powiedział prezes firmy Bakalland.

Dodał, że firma wdraża przełomową technologię, która zakłada mikrofalowe prażenie orzechów. Przekąski uzyskane w wyniku użycia tej metody mają pojawić się na rynku zimą. – Będą one nieporównywalne do jakichkolwiek innych, które są obecnie na rynku – powiedział.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 0

  • 0
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
REKLAMA
do góry strony