REKLAMAMLEKOVITA - Baner Główny (31.10 - 24.11.2019)

PRZEMYSŁ I PRODUCENCI

Słodycze i przekąski

 

9 października 2019, 15:42

– W tym roku rozszerzyliśmy linię naszych przekąsek Chwyć i Jedz. Nowe warianty przyjęły się bardzo dobrze. Obecnie jesteśmy w opracowaniu innowacyjnej technologii prażenia orzechów, której nie ma jeszcze nikt w Europie ani na Świecie – mówił podczas Kongresu Rynku FMCG 2019 Marek Moczulski, prezes zarządu Bakallandu.

REKLAMAStoisko mięsne - belka w artykuła (14.11.-31.12.2019)
Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland

Marek Moczulski, prezes zarządu, Bakalland (Wiadomości Handlowe)

Marek Moczulski podkreślał, że przyszłością całej linii przekąsek Bakallandu jest rozwój dystrybucji. Zaznaczył, że firma będzie podążała właśnie w kierunku rozwoju portfolio produktów przekąskowych, szczególnie linii Chwyć i Jedz. – To produkty poręczne, dobrej jakości i o wyjątkowym smaku, a więc spełniające oczekiwania konsumentów – powiedział prezes firmy Bakalland.

Dodał, że firma wdraża przełomową technologię, która zakłada mikrofalowe prażenie orzechów. Przekąski uzyskane w wyniku użycia tej metody mają pojawić się na rynku zimą. – Będą one nieporównywalne do jakichkolwiek innych, które są obecnie na rynku – powiedział.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 0

  • 0
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
REKLAMA
do góry strony