REKLAMADziugas_banner główny_12.05. - 12.06.

(fot. archiwum)

Strona 2 z 2
REKLAMAPPH 2020 - PROMOCJA 25% - Belka w artykułach (kwiecień - maj 2020)

Innowacje produktowe

ZT Kruszwica stale pracuje nad innowacjami produktowymi. Lider w portfolio - marka „Smakowita” w listopadzie zeszłego roku wprowadziła produkt Smakowita Pajda w opakowaniu 180 g. To 100% roślinny smalczyk, który wpisuje się w rozwijające się trendy roślinne – jest dopasowany do diet wegetariańskich i wegańskich, co potwierdza znak „Vegan”.

Kolejnym przykładem innowacji jest wprowadzony w 2018 roku przez markę Smakowita wariant „Smakowita 4 ziarna” – pierwszy na polskim rynku produkt do smarowania pieczywa z dodatkiem prawdziwych naturalnych ziaren słonecznika, sezamu, lnu oraz dyni.

W portfolio ZT Kruszwica jest też alternatywa dla masła – miks „Finuu”, czyli połączenie masła (47%) z olejami z rzepaku i lnianki powoduje, że Finuu zachowuje doskonały smak masła, a jednocześnie jest produktem lżejszym, co zawdzięcza dodatkowi korzystnych dla zdrowia olejów roślinnych. To także naturalne źródło kwasów tłuszczowych Omega 3. Marka Finuu w ubiegłym roku wprowadziła również na rynek wariant bez laktozy, którego popularność wciąż rośnie.

– Wspieramy sprzedaż naszych produktów reklamując je w TV, radio czy prasie, ale również poprzez stałe działania w Internecie – podsumowuje Ewelina Ostrowska.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 3

  • 2
    BARDZO PRZYDATNY
  • 1
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
REKLAMAB-BIO lody - Half Page (21.05.-04.06.2020 r.)
do góry strony