REKLAMAProxi.cloud 11-25.10.2019
Strona 3 z 3
REKLAMA

(fot. archiwum)

2. Mięsa wołowe bez kości uzyskane z mniej cennych wyrębów, do których należą: pręga, łata lub kark. Z tych elementów przygotowywane są gulasze, potrawki, farsze i nadzienia, ale także zupy.

3. Mięsa wołowe bez kości ekstra, pozyskane z cennych wyrębów tuszy wołowej: antrykot, łopatka, rostbef, elementy udźca, z których przygotowujemy befsztyk tatarski, steki, rolady i pieczenie. Posiadanie w stałej ofercie polędwicy wołowej nie jest konieczne, jednak każdy klient musi mieć możliwość jej zakupu na zamówienie.

Autor: Krzysztof Kaźmierczak

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 2

  • 1
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 1
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony