27.10.2017/12:10

Firmy mięsne zaczęły likwidować sklepy własne

W branży mięsnej coraz więcej firm ogranicza ilość sklepów własnych. Producenci zostawiają sobie najlepiej działające placówki, a w przypadku słabszych szukają możliwości sprzedaży poprzez sieci handlowe – mówi Janusz Rodziewicz, prezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP (SRW RP).

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Karol 30.10.2017

    Opcją jest wejście producentów mięsa w handel hurtowy poprzez e-commerce co pozwoli odbierać zamówienia i dostarczać produkty do np. sklepów lokalnych otwartych na różnorodność produktów.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.