Prezes Carrefour Polska przeprowadził wywiad z... ministrem rolnictwa
W "Dzienniku Gazecie Prawnej" ukazał się wywiad z ministrem rolnictwa i rozwoju wsi Janem Krzysztofem Ardanowskim przeprowadzony przez... prezesa Carrefour Polska. Christophe Rabatel pytał szefa resortu głównie o perspektywy dla rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce, w tym o planowane działania MRiRW.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Subskrypcja roczna (365 dni)149.99 zł - 365 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
13.10.2019
Ogolnie Carrefoury w PL sa na dobrym poziomie i oferuja szeroka game produktow dobrych jakosciowo (jak na polskie warunki i oczekiwania). Jeden problem: sprzedaz pieczywa. Dlaczego w PL pieczywo nie jest od razu zapakowane w papier tak jak robi sie to we Francji? Chodzi o bagietki, chleby, itp. wieksze pieczywo. Polacy sa skazani na kupowianie pieczywa lezacego luzem, zas sprzedawcy obok klada... opakowanie. Wielu klientow grzebie w pieczywie, pochyla sie nad nim, spadaja wlosy, ktos kichnie, ktos dotkie kilku sztuk zanim wybierze, itd. Francuzi zawsze otrzymuja pieczywo ZAPAKOWANE w papierowe opakowanie z okienkiem. W Carrefurach w PL leza takie same opakowania, ale... obok. Fuuuuuuuj!!!!! Ohyda. Jesli chodzi o male pieczywo, czyli bulki, croissanty, itd. to we Francji takze klient nie moze w nich samodzielnie grzebac, bo :albo podaje je sprzedawca, albo sa zapakowane. W Polce leza w odrazajacych koszach itp. - wiec problem jest jak wyzej: BRAK HIGIENY. Totalny brak higieny.
27