10.10.2019/11:32

Prezes Carrefour Polska przeprowadził wywiad z... ministrem rolnictwa

W "Dzienniku Gazecie Prawnej" ukazał się wywiad z ministrem rolnictwa i rozwoju wsi Janem Krzysztofem Ardanowskim przeprowadzony przez... prezesa Carrefour Polska. Christophe Rabatel pytał szefa resortu głównie o perspektywy dla rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce, w tym o planowane działania MRiRW.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • erazm 13.10.2019

    Ogolnie Carrefoury w PL sa na dobrym poziomie i oferuja szeroka game produktow dobrych jakosciowo (jak na polskie warunki i oczekiwania). Jeden problem: sprzedaz pieczywa. Dlaczego w PL pieczywo nie jest od razu zapakowane w papier tak jak robi sie to we Francji? Chodzi o bagietki, chleby, itp. wieksze pieczywo. Polacy sa skazani na kupowianie pieczywa lezacego luzem, zas sprzedawcy obok klada... opakowanie. Wielu klientow grzebie w pieczywie, pochyla sie nad nim, spadaja wlosy, ktos kichnie, ktos dotkie kilku sztuk zanim wybierze, itd. Francuzi zawsze otrzymuja pieczywo ZAPAKOWANE w papierowe opakowanie z okienkiem. W Carrefurach w PL leza takie same opakowania, ale... obok. Fuuuuuuuj!!!!! Ohyda. Jesli chodzi o male pieczywo, czyli bulki, croissanty, itd. to we Francji takze klient nie moze w nich samodzielnie grzebac, bo :albo podaje je sprzedawca, albo sa zapakowane. W Polce leza w odrazajacych koszach itp. - wiec problem jest jak wyzej: BRAK HIGIENY. Totalny brak higieny.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.