29.05.2020/14:19

Big Mac, McRoyal, Cheeseburger, Hamburger i WieśMac będą miały inny smak. McDonalds zmienia sposób przygotowania kanapek

Sieć restauracji McDonald’s wprowadza zmiany w swoich sztandarowych produktach. Firma zapowiada, że udoskonalone zostaną takie kanapki jak, m.in.: Big Mac, McRoyal, Cheeseburger, Hamburger, WieśMac i McDouble. Operator wprowadził szereg zmian w sposobie przygotowania swoich produktów, wskazując, że mają one sprawić, że dania będą „jeszcze soczystsze i smaczniejsze”. Co to oznacza? Nową, mocniej wypieczoną bułkę, gorętsze i bardziej soczyste mięso oraz lepiej roztopiony ser.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.