Paweł Musiał, Profi Rom Food: W tym roku dla wielu detalistów ograniczanie strat będzie planem maximum
Nadchodzą czasy, gdy nawet sprawne firmy będą się cieszyć z utrzymania ubiegłorocznych wyników. Brak koordynacji walki z pandemią na poziomie europejskim powoduje chaos, który uderza w gastronomię i handel. Na epidemii korzystają jednak niektóre segmenty rynku, np. quick delivery. Będziemy rozwijać tę usługę w oparciu o naszą sieć sklepów – wyjaśnia Paweł Musiał, prezes zarządu Profi Rom Food.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
- Najważniejsze informacje z branży;
- Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
- Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
1 komentarz
-
04.01.2022
ale chyba nie ma się co łudzić, że dzieje się to samoistnie, niewidzialna ręka wprowadza nam nowy wspaniały świat
3