03.01.2022/13:15

Paweł Musiał, Profi Rom Food: W tym roku dla wielu detalistów ograniczanie strat będzie planem maximum

Nadchodzą czasy, gdy nawet sprawne firmy będą się cieszyć z utrzymania ubiegłorocznych wyników. Brak koordynacji walki z pandemią na poziomie europejskim powoduje chaos, który uderza w gastronomię i handel. Na epidemii korzystają jednak niektóre segmenty rynku, np. quick delivery. Będziemy rozwijać tę usługę w oparciu o naszą sieć sklepów – wyjaśnia Paweł Musiał, prezes zarządu Profi Rom Food.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • nn 04.01.2022

    ale chyba nie ma się co łudzić, że dzieje się to samoistnie, niewidzialna ręka wprowadza nam nowy wspaniały świat

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także