22.03.2020/11:25

Producent wędlin: będziemy pracować, jedzenia nie zabraknie, a ceny utrzymujemy w normie

– Myślimy pozytywnie, że dzięki podjętym środkom ostrożności nie będziemy musieli ograniczać produkcji. Strach pomyśleć co by było, gdyby któryś z pracowników jednak zachorował – mówi w rozmowie z TopAgrar prezes Zakładów Mięsnych "Konarczak" Józef Konarczak.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

2 komentarze

  • Kontrahent 24.03.2020

    Jeśli się poltusze bierze a nie płaci za nie jak to robi pan Konarczak to ceny można utrzymać na stałym poziomie

  • Klops 23.03.2020

    Brawo i dziękujemy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.