03.08.2017/12:56

Adam Gajewski, Mondelez: nowości technologicznych jest tak dużo, że ciągle musimy się uczyć

Interesuje nas trend „well-being”, który wiąże się z wprowadzaniem produktów, które mają więcej wartości odżywczych, a jednocześnie smakują odbiorcom. Kolejną kwestią jest dostosowanie biznesu do wymogów e-commerce. Potrzeby tego rynku, czy to wynikające z dystrybucji, czy sposobu sprzedaży, również wymagają niesztampowego podejścia - mówi Adam Gajewski, szef Centrum Badań, Rozwoju i Jakości Mondelez Polska w Bielanach Wrocławskich w rozmowie z portalem wiadomoscihandlowe.pl

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.