Horeca i qsr

Lidl uruchomi swój pierwszy pub. Ma zgodę sądu 04.02.2025 / 09:18

Nowy dyrektor wykonawczy Biura Sprzedaży i Marketingu w Warsie. Poprzednio doradzał zarządowi spółki 03.02.2025 / 08:50

Polacy zmieniają swoje kulinarne preferencje. Restauracje z jaką kuchnią są najchętniej wybierane przez klientów? 02.02.2025 / 08:58

Żabka łapie gastrofazę i robi rewolucję w handlu! Detalista jest już największą siecią pizzerii w Europie, a przy okazji wysyła hot doga w kosmos! Co jeszcze sprzedaje się w Żabce? 31.01.2025 / 11:48

Dodo zniesie kolejne jaja. Sieć pizzerii przyspiesza z ekspansją w Polsce. Julia Yakubenkova: Widzę dla nas duży potencjał na rynku 29.01.2025 / 14:33

Kolej na kawę. Wars rozpoczyna rewolucję kawową na kolei. Co to oznacza dla pasażerów pociągów? 27.01.2025 / 19:06

Starbucks chce być jeszcze bliżej polskich klientów. Gdzie amerykański gigant chce otwierać kawiarnie w naszym kraju? 27.01.2025 / 18:37

Jak sektor HoReCa ocenia sytuację w branży gastronomicznej? 26.01.2025 / 18:46

Catman, jak konsument, potrzebuje personalizacji. Wywiad z Kamilą Perką
Od października 2025 r. obowiązywał będzie system kaucyjny. Co to oznacza dla firm i konsumentów? [KOMENTARZ EKSPERTA]
Moja Cena – nowy hard dyskont w Warszawie. Kolejny szyld sklepowy rosyjskich oligarchów [GALERIA]
Papryka z Biedronki i Lidla pod lupą ekspertów fundacji Pro-Test. Wykryto obecność pestycydów. Czy są powody do niepokoju?
Żabka coraz bardziej obiadowa. Jak zmienia się projekt sieci w obszarze karmienia klientów?