27.12.2020/11:46

Agnieszka Sałek, QSL: Decyzje rządu oraz wsparcie dla gastronomii będą kluczowe

– Ze względu na ograniczenie działalności lokali jedzenie dużo częściej jest zamawiane z dostawą i na wynos. Wymusiło to na restauratorach zmiany w funkcjonowaniu lokali,
co wpłynęło także na ich zapotrzebowanie i zamówienia składane u operatora logistycznego – mówi Agnieszka Sałek, dyrektor handlowa Quick Service Logistics Polska. Podkreśla, że sytuacja w branżach gastronomicznej oraz pochodnych będzie mocno związana z ewentualnymi obostrzeniami.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także