04.03.2019 / 10:51
StoryEditor

Bakalland uzupełnia linię bakalii przekąskowych „Chwyć&Jedz”

(fot. materiały prasowe partnera)
Bakalland, lider rynku bakalii, rozwija swoje portfolio o kolejne propozycje smakowe z linii przekąskowej „Chwyć&Jedz”. To odpowiedź na zróżnicowane gusta konsumentów, którzy równie często sięgają po przekąski słone, jak i te z odrobiną słodyczy. Nowości to dwie propozycje smakowe: słodki miks bakaliowy z kawową nutą, czyli Mieszanka studencka COFFEE oraz Żurawina z sokiem z granatu. Przekąski Bakalland dostępne są w poręcznych 50-gramowych opakowaniach.

Linia przekąsek „Chwyć&Jedz” to ulubione przez konsumentów orzechy, ziarna, owoce i mixy bakalii w aż 18 różnych wariantach. Odpowiadając na potrzeby konsumentów, którzy nieusta...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

18. kwiecień 2024 04:01