22.09.2015/15:38

Carrefour uruchomił centrum szkolenia kadr

W centrum edukacyjno-konferencyjnym Smak kariery będą szkolić się pracownicy sieci i uczniowie szkół zawodowych.

Centrum działa przy stołecznym CH Reduta, zajmuje powierzchnię około 700 mkw., na jego terenie mieszczą się m.in. w pełni wyposażone profesjonalne stanowiska kuchenne, biblioteka multimedialna, sale konferencyjne i sala audiowizualna. Jednocześnie może się tu uczyć i ćwiczyć nawyki zawodowe kilkadziesiąt osób, przede wszystkim pracowników działów ze świeżą żywnością: m.in. piekarzy, cukierników, rzeźników-wędliniarzy, ale i managerów sieci. Odbywać się tu będą szkolenia dla osób zatrudnionych w firmie, jak i uczniów szkół zawodowych i techników. Uczyć ich będą eksperci Carrefour z Polski i Europy. Przeszkolone osoby otrzymywać będą certyfikaty potwierdzające ich umiejętności.

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.