17.05.2020/10:41

Ceny mięsa ostro w dół. Minister Ardanowski chce uruchomienia rezerw unijnych

Ceny skupu żywca wieprzowego oraz drobiu sukcesywnie spadają jeszcze bardziej obciążając polskie gospodarstwa. To efekt obostrzeń koronawirusowych, suszy oraz braku pracowników.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • oko 18.05.2020

    Brak pracowników i susza chyba powinny podnosić ceny, a nie obniżać? Może przestajemy jeść to mięso napakowane antybiotykami, a branża niech się sama reguluje.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.