29.08.2022/19:24

Dolina Dobra wprowadza na rynek parówki Dobre. Mają zrobić rewolucję na rynku

Dolina Dobra – producent mięsa z Przechlewa – rozszerza swoje portfolio i wprowadza parówki Dobre, charakteryzujące się doskonałym smakiem i jakością polskiego mięsa w przystępnej cenie.

Dolina Dobra powstała z chęci podkreślenia tego, co dla konsumentów jest ważne: pochodzenia z Przechlewa na Pomorzu oraz jakości i smaku produktów. Jednocześnie jest ona odpowiedzią na oczekiwania klientów, którzy chętnie sięgają po polskie produkty i wspierają krajowych producentów. Dolina Dobra może pochwalić się tylko polską hodowlą, dzięki czemu kupując produkty z portfolio marki mamy pewność, że wybraliśmy w 100 proc. polskie mięso.

Nowością w asortymencie Doliny Dobra są parówki Dobre.

– Parówki Dobre powstały z potrzeby stworzenia produktu, który charakteryzuje przystępna cena, bez uszczerbku na jakości i smaku. W tych aspektach nie idziemy na kompromisy. Dlatego przygotowaliśmy produkt o czystym składzie i wyjątkowym smaku. Po przeprowadzeniu badania produktu typu „blind test” wśród grupy kilkudziesięciu zewnętrznych testerów, wiemy, że konsumenci zdecydowanie wybierali nasz produkt i podkreślali właśnie smak, jako jego wyróżnik. Jako Dolina Dobra także gwarantujemy naturalny skład, dzięki czemu jesteśmy pewni, że Parówki Dobre zrewolucjonizują rynek w tej kategorii produktów – podkreśla Artur Węgłowski, dyrektor handlowy Goodvalley, producenta marki Dolina Dobra.

Parówki dobre także bez gotowania

Produkt składa się w 72 proc. z mięsa wieprzowego co jest standardem wśród liderów tej kategorii. Natomiast co czyni parówki Doliny Dobrej lepszymi, to że w całości jest to polskie mięso wieprzowe najwyższej jakości. W przeciwieństwie do konkurencyjnych produktów, dostępnych w podobnej cenie, Parówki Dobre charakteryzuje naturalny skład: bez konserwantów oraz glutenu. Produkt zawiera tylko naturalne dodatki oraz przyprawy.

Parówki Dobre pakowane są w bezpieczne opakowania typu vacuum, co pozwoliło na zoptymalizowanie kosztów produktu, czyniąc go dodatkowo konkurencyjnym cenowo w swojej kategorii, w stosunku do produktów konkurencji.

Dodaj komentarz

4 komentarze

  • Smakosz 10.12.2022

    No na początku kiełbaski były ok ale teraz walą tyle pieprzu i dodatkowe aż gębą piecze. Nie kupuje już bo zagłuszają tym smak mięsa.

  • mark0705 14.09.2022

    Omijać tą truciznę z daleka nafaszerowana glukozą, w 100 g produktu 2 g glukozy czyli około dwie łyżeczki cukru. Zabójcza trucizna.

  • qwerty 03.09.2022

    ta, super, wcześniej zamiast 72% mięsa było 100% bez żadnych śmieciowych dodatków typu skrobia czy glukoza.. do kosza z tym...

  • Max49 01.09.2022

    Tak samo paskudne jak 90% polskich parówek.
    Dobre parówki - Niemcy, Austria,Czechy, Słowacja, Węgry, Chorwacja, Bułgaria, Rumunia, Ukraina (z tych krajów jadłem i polecam).

Zostaw komentarz Komentarz dodany pomyślnie - oczekuje na weryfikację

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także