E.Leclerc rozwija koncept cateringowy
E.Leclerc kontynuuje udoskonalanie swojego konceptu cateringowego. Hipermarket francuskiej sieci w Radomiu 19 września wprowadzi codzienną usługę cateringową dla klientów indywidualnych.
W ramach tejże usługi mieszkańcy Radomia każdego dnia zamówić będą mogli zestawy pięciu posiłków (śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolacja). Klienci będą mieli możliwość skorzystania z oferty jednorazowo, a także zamawiania regularnych dostaw na okres tygodnia lub miesiąca.
Posiłki w ramach usługi cateringowej E.Leclerc przywożone są - jak zapewnia sieć - w specjalnych opakowaniach, utrzymujących świeżość jedzenia. Każdy klient, który skorzysta z usługi cateringowej E.Leclerc, dodatkowo będzie mógł umówić się na konsultacje z dietetykiem.
Usługa cateringowa w radomskim hipermarkecie E.Leclerc rozwijana jest w ramach konceptu "Kuchnia Smaków". Już wcześniej klienci sklepu w mogli zamawiać sushi JaToJem oraz francuskie ciastka i smakołyki DeLux.
12