07.07.2017/11:00

Ekologiczne słodycze mają ogromny potencjał

Coraz większa liczba klientów oczekuje, że słodycze będą nie tylko bezglutenowe, ale również ekologiczne, wegańskie oraz ze zdrowymi składnikami – pisze „Puls Biznesu”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

3 komentarze

  • Piotr 10.07.2017

    Czekoladka ze zdjęcia to: Frey chocobloc orange. Do kupienia tylko w kilku krajach. Coś niebywałego - jak będziecie na lotniskach typu Mediolan, Geneva itp.to kupcie sobie ten block Freya. Gwarantuję wspaniałe przeżycia :)

  • klient 08.07.2017

    Chciałbym by producenci usunęli ze składów syrop glukozowo-fruktozowy!!!

  • klient 08.07.2017

    Chciałbym by producenci usunęli ze składów syrop glukozowo-fruktozowy!!!

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.