10.04.2013/15:30

Jogurty, kefiry, maślanki wiosną chętniej wybierane

Rosnąca świadomość konsumentów, możliwości rynku związane z wprowadzaniem nowości oraz statystyki spożycia wskazujące na to, że daleko nam do mieszkańców Europy Zachodniej, potwierdzają, iż kategoria produktów fermentowanych pozostanie na ścieżce wzrostu.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.