09.03.2020/15:25

Kongres Mięsny 2020: Przyszłość branży mięsnej pod znakiem klimatu [RELACJA Z DEBATY]

Zarówno nowe technologie produkcji mięsa, jak i wiodące trendy konsumenckie związane z tą kategorią produktową mają dziś ten sam mianownik. Jest nim kryzys klimatyczny. Kwestia wpływu produkcji mięsa na naszą planetę będzie kluczowym czynnikiem kształtującym nadchodzące zmiany w sektorze mięsnym – wynika z dyskusji uczestników panelu „Branża mięsna: innowacje, szanse i wyzwania” na V Kongresie Mięsnym 2020.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.