14.08.2018/08:10

Małe browary korzystają na popularności pubów

Otwarcie pubu to szansa dla małych browarów rzemieślniczych. Konkurencja na rynku jest coraz mocniejsza, ale klientów zbyt wielu nie przybywa - pisze Rzeczpospolita.

Otwarcie pubu przy browarze to doskonała szansa dla małych firm. Po pierwsze spadają koszty logistyki, a także można zapewnić optymalną jakość produktu serwowanego klientom. Często stają się także atrakcją turystyczną - przyciągają nie tylko mieszkańców miast, ale również zagranicznych turystów.

Własna sprzedaż pozwala także na brak konieczności spełniania wymagań, stawianych przez większe sieci handlowe, jak np. zapewnienie stałości dostaw.

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.