06.06.2018/14:01

Nowe batony owocowe Bakalland BA! 100% Natury

Bakalland – lider rynku bakalii i batonów zbożowych – rozszerza portfolio produktów o zupełnie nową propozycję – batony owocowe.  To w 100 proc. naturalna przekąska składająca się tylko z owoców, orzechów i ziaren, dostępna w trzech wariantach smakowych: BA! Daktyle & Pomarańcza z prażonymi arachidami i zbożem, BA! Daktyle & Kakao z prażonymi arachidami i zbożem, BA! Daktyle & Malina z prażonymi arachidami i zbożem. Nowe batony nie zawierają dodatku cukru, syropu glukozowego, tłuszczu palmowego i tłuszczów utwardzonych, a dzięki wysokiej zawartości błonnika stanowią pełnowartościową, dodającą energii przekąskę.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.