17.03.2016/15:44

Nowe trendy na rynku makaronu

Rośnie oferta makaronów pełnoziarnistych i produkowanych w całości lub z dodatkiem innych zbóż o unikalnych właściwościach. Umacnia się pozycja nietypowych form poszerzających zastosowanie makaronów, np. form przeznaczonych do nadziewania lub innych efektownych kształtów - mówi Wiadomościom Handlowym Aleksandra Trzcińska, dyrektor marketingu MP Trade.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • hopka 04.02.2017

    Bardzo przekonałam się do makaronów z semoliny, wystarczyło trochę poczytać o ich właściwościach, to że zawierają dużo witamin i minerałów. Od tej pory tylko z semoliny kupuję i tu smakują mi włoskie primo gusto. Po ugotowaniu zawsze sa bardzo sprężyste i nie kleją się.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.