10.06.2019/00:00

Prezes Bakallandu: Stajemy się coraz bardziej firmą przekąskową

– W tym roku rozszerzyliśmy linię naszych przekąsek Chwyć i Jedz. Nowe warianty przyjęły się bardzo dobrze. Obecnie jesteśmy w opracowaniu innowacyjnej technologii prażenia orzechów, której nie ma jeszcze nikt w Europie ani na Świecie – mówił podczas Kongresu Rynku FMCG 2019 Marek Moczulski, prezes zarządu Bakallandu.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.