24.11.2019/13:45

Profesor Uniwersytetu Harvarda: Olej kokosowy to czysta trucizna

Tak przekonuje profesor Karin Michels, dyrektor Instytutu Profilaktyki i Epidemiologii Nowotworów Uniwersytetu we Freiburgu i profesor w Szkole Zdrowia Publicznego Uniwersytetu Harvarda. 

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Dziad 24.11.2019

    Wiadomo. I nie jest gorszy nawet niz smalec. Smalec ma wyzsza temperature dymienia i nie zatyka tetnic. Odpowiednio uzyty w ogole nie wsiaka w potrawy. Zero margaryn, smazenie tylko na rzepaku lub smalcu, oleje z oliwek, lnu, itp. na zimno. Maslo jako dodatek do dan.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.