02.08.2017/10:15

Unilever wyprodukuje w Polsce więcej zup w proszku i majonezu

Koncern Unilever zakończył rozbudowę swojej poznańskiej fabryki przy ul. Bałtyckiej gdzie produkowane są m.in. zupy w proszku, zupy płynne, przyprawy, ketchupy i majonezy. To oznacza, że już wkrótce firma istotnie zwiększył swoje moce produkcyjne w obszarze produktów spożywczych.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.