11.11.2016/12:23

Honorata Jarocka z firmy Mintel analizuje rynek innowacji w kategorii słodyczy czekoladowych

Na podstawie informacji z bazy GNPD (Globalna Baza Nowych Produktów) firmy Mintel wynika, że w ciągu ostatniego roku, tj. pomiędzy listopadem 2015 a październikiem 2016 roku, największy odsetek nowych produktów w kategorii słodyczy czekoladowych w skali globalnej wykorzystywał oświadczenia dotyczące sezonowości (23 proc.).

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.