25.03.2019/11:29

Wielkanocna bakaliowa półka sklepowa

Wielkanoc to okres zwiększonej sprzedaży bakalii tradycyjnych i dodatków do kulinariów. Nieodłącznym elementem wielkanocnych potraw zarówno wypieków, jak i dań wytrawnych są bakalie oraz wypiekowe niezbędniki. Do dań wytrawnych, takich jak pieczone mięsa czy sałatki, doskonałe będą suszone owoce i orzechy. W wielkanocnych wypiekach sprawdzą się np. masy. Jak odpowiednio wyeksponować je na półce sklepowej, by wspomóc sprzedaż bakalii przed Świętami i ułatwić zakupy konsumentom?

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.