REKLAMAAthlon Car Lease - baner główny (25.11.-13.12.2019 r.)

(fot. Polskie Przetwory)

Marka „Polskie Przetwory” rozszerzyła rodzinę swoich produktów o nową kategorię. Na sklepowych półkach zagościły właśnie nowe sosy pomidorowe do potraw: spaghetti, boloński i słodko-kwaśny.

REKLAMAStoisko mięsne - belka w artykuła (14.11.-31.12.2019)

Zgodnie ze strategią firmy wszystkie zostały wyprodukowane wyłącznie na bazie pomidorów oraz innych warzyw dostarczanych przez rolników z gospodarstw znajdujących się w promieniu około 100 km od Włocławka. Sosy są sprzedawane w szklanych opakowaniach i zawierają 500 gram produktu.

Właścicielem marki „Polskie Przetwory” jest Krajowa Spółka Cukrowa. Jej większościowym udziałowcem jest Skarb Państwa, zaś ponad 20 proc. akcji należy do plantatorów buraka cukrowego i pracowników. KSC to największy w Polsce i jeden z najbardziej znaczących producentów cukru w Europie. W skład koncernu wchodzi 7 cukrowni (Dobrzelin, Kluczewo, Krasnystaw, Kruszwica, Malbork, Nakło, Werbkowice) oraz zakład przetwórstwa owocowo-warzywnego „Polskie Przetwory” z siedzibą we Włocławku.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 1

  • 0
    BARDZO PRZYDATNY
  • 1
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
do góry strony