06.02.2022 / 17:18
StoryEditor

Według międzynarodowego sondażu 99 proc. detalistów będzie oferować dostawę tego samego dnia do 2025 roku

Detaliście coraz częściej będą oferować dostawę tego samego dnia (fot. DPD)
W badaniu obejmującym 500 detalistów w USA, Wielkiej Brytanii, Kanadzie, Niemczech, Francji i Włoszech, przeprowadzonym przez firmę Bringg, aż 99 proc. handlowych sieci detalicznych deklaruje, że zaoferuje dostawę tego samego dnia do 2025 roku.

W barometrze Bringg 2022: State of Retail Delivery & Fulfillment detaliści dzielą się spostrzeżeniami na temat swoich mocnych i słabych stron realizacji dostaw, kosztów obsługi ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 91% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

21.10.2024 / 13:11
StoryEditor
Patryk Sienkiewicz, CEO Food Bugs: Na świecie już ponad 2 miliardy ludzi od lat je owady i nikogo to nie dziwi [WYWIAD]
Patryk Sienkiewicz, Food Bugs (po lewej) (fot. Food Bugs)

– Naszą misją jest „odczarowanie” tej złej sławy i edukacja konsumentów o korzyściach płynących z zastosowania tego surowca w produktach spożywczych. Nie ukrywamy, że produkty wzbudzają ciekawość i świadomie docieramy do osób otwartych na nowości i niebojących się nowych wyzwań – mówi Patryk Sienkiewicz, CEO Food Bugs, firmy specjalizującej się w produkcji wyrobów z owadów.

Jak wygląda potencjał rozwoju rynku produktów z owadów? Jak wygląda stan obecny i jak wygląda perspektywa krótko-, średnio i długoterminowa?

Rynek produktów spożywczy...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

17.10.2024 / 13:29
StoryEditor
Żabka coraz pewniej stawia na ofertę gastronomiczną. Wiceprezes Manikowski: nie zamierzamy zbaczać z tej drogi
Żabka z rozbudowaną ofertą gastro

Dyrektor zarządzający Żabka Polska Adam Manikowski przekazał, że sieć mocno pracuje nad rozwojem trzech konceptów. Jednym z nich są sklepy o większej powierzchni, w których klienci będą mogli skorzystać z obszernej oferty gastronomicznej. - Tworzymy trendy w Polsce, inspirując się najbardziej rozwiniętymi rynkami - mówi nam wiceprezes firmy.

W związku z debiutem Grupy Żabka na giełdzie papierów wartościowych, wiceprezes zarządu podzielił się w rozmowie z naszym portalem planami firmy na najbliższą przyszłość. A...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 92% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

23. październik 2024 02:00